dilluns, 18 de febrer del 2008

Pasqua 2008

SETMANA SANTA A SANT MARTÍ DEL MONTNEGRE
Us adorem, Senyor Jesucrist, també a totes les vostres esglésies que hi ha en tot el món, i us beneïm, perquè per la vostra santa creu heu redimit el món.
(Testament de sant Francesc 5)

El Montnegre és un petit massís muntanyós que, juntament amb el Corredor, separa el Vallès del Maresme. Al bell mig hi ha l’ermita de sant Martí amb una petita rectoria al costat. L’indret convida al silenci, a la pau interior, a la reconciliació amb Déu, amb els altres, amb la natura i amb un mateix.
Allí ens trobarem un grup de joves amb la intenció de viure aquests dies sants a fons, i animar les corresponents celebracions litúrgiques.
Aquesta trobada serà de dijous sant a la tarda fins al matí del diumenge de Pasqua. Va adreçada a joves de 20 anys en amunt. Cal portar sac de dormir i Bíblia. Les despeses es reparteixen entre tots.

SETMANA SANTA A ARENYS DE MAR
Si algú, per inspiració divina, volent abraçar aquesta vida, venia als nostres frares, sigui rebut per ells benignament
(1 Regla de sant Francesc 2.1)
El convent d’ Arenys de Mar és casa d’acollida per a joves que vulguin conèixer i compartir l’estil de vida de la fraternitat caputxina durant uns dies. El fet que sigui casa de noviciat i d’estudiantat, li dóna el marc idoni, tant per la presència de frares joves com per l’esperit d’acollida que la distingeix.
Ja fa una colla d’anys que la fraternitat d’Arenys convida, especialment els dies de Setmana Santa, a joves amb inquietuds de fe o que es qüestionen la vida religiosa i volen fer un discerniment vocacional.
L’experiència consisteix senzillament en integrar-se en la vida de la fraternitat, compartint el seu ritme de pregària, de reflexió, de celebracions, d’àpats...
La trobada comença el dijous sant al matí, i acaba el diumenge de Pasqua a la tarda.