dijous, 5 de febrer del 2009

Circ Crec: dissabte 7 a les 18h, al teatre dels caputxins de Sarrià

*L’estiu de 2005 es visitava el barri de Ezbeth El Nakhl, al Caire, on viu una majoria cristiana recollint i seleccionant escombraries. L’acollida agraïda i observar una gran població infantil suscità la idea de venir-hi amb el Circ Crec.
*Sis mesos després, del 3 al 10 de febrer de 2006, el nostre circ anava per primer cop en aquest barri. Actuava a l’escola Mahaba, amb 1600 alumnes de primària, dirigida per religioses de l’església copta ortodoxa. Visità i actuà en un orfanat del barri. També va actuar en la guarderia i en el centre de dia per a disminuïts dins el Salaam Center (on viuen les religioses). S’aprofità l’avinentesa per actuar a Anafora, un lloc de recés espiritual per a grups.
*Aquella estada motivà que el Sopar de la Fam de l’any 2006 es dediqués al projecte d’ampliació de l’escola Mahaba.
*L’agost de 2007 s’acompanyava expressament a un grup a visitar aquest barri.
*El febrer del 2008 venien a Catalunya el Dr. Adel i la germana Maria a promocionar l’ampliació de l’escola. Es féu una nova col.lecta.
*Enguany hi tornem del 13 al 22 de febrer. Actuarem al mateix barri amb les novetats que a l’escola hi ha 1.900 alumnes i al Salaam Center s’ha afegit un centre de reforç escolar amb uns 300 infants. Possiblement anirem a un altre barri de drapaires, Muqattam, on també habita una majoria cristiana.
*Volem agraïr el suport de la Fundació Conxita Solidària que patrocina l’expedició i la incondicionalitat de Viajes Magister, que com fa tres anys, ens dóna una empenta per fer-la possible. També l’acollida dels caputxins de Sarrià: el seu teatre esdevé la seu del nostre circ.
*Us oferim un assaig general de portes obertes del nou espectacle que presentarem al Caire. El circ està renovat amb rostres joves de destacada capacitat musical que es combinen amb els veterans que, fa més de deu anys, van fundar el Circ Crec.

Circ Crec:
- Oriol Raventós: malabars
- Sarah Anglada: pallassa august i dansa
- Jordi Cervera: pallasso contra-august
- Míriam Tarruell: acordió
- Sara Martí: violí
- Rut Martí: clarinet
- Magalí Sala: violí

*Trobareu una capsa de cartró a l’entrada del teatre per si lliurament voleu deixar alguna col.laboració. Servirà per petites despeses i la resta ho deixarem com a donatiu.

*Ens han demanat alguns medicaments (vitamines, antiàcids, antibiòtics, antireumàtics, analgèsics, Diamicron, Daonil, Duxil, Plavix 75, tires per mesurar la glucosa a la sang ). Si podeu en porteu, però només una capsa per persona.